Rotterdam Unit 1, Hoofddorp Unit 1, Unit 2, Unit 3, Unit 7 , Unit 8 ,Unit 9 en Hoofddorp Unit 10 beschikken over een zwembad.

Ja, dit mag. Ouders dragen de volledige verantwoordelijkheid hiervoor. Entreeprijzen : kinderen tot 14 jaar €35. kinderen vanaf 14 jaar €55

Bij te laat arriveren gaat dit helaas van uw eigen tijd af. Tussen elke gasten is er de tijd nodig om de ruimtes schoon te maken en voor te bereiden voor de volgende gasten. Deze tijd hebben wij hard nodig om de ruimtes goed en hygiënisch op te leveren.

Op de website kun je reserveren in een aantal stappen. Eerst kies je welke Unit en Arrangement je wilt vervolgens kun je bij de ”extra opties” het aantal extra personen toevoegen.

Je kunt een mail sturen met uw gewenste dag/tijdstip (samen met een foto van uw giftcard) naar info@spanova.nl Neem jouw geldige Wellness Giftcard mee naar de locatie om deze te verzilveren. Wij nemen de Giftcard weer in. Indien je dit niet bij je hebt dient de boeking ter plekken betaald te worden.

Wij werken met blokken van 2 uren. Je kunt bij de extra opties 2 uur extra bijboeken.

Het is niet toegestaan om eigen consumptie te nuttigen.

Ja, dit is mogelijk, Maximaal 10 personen totaal per Unit.

Wij adviseren om alvorens je bezoek dit te raadplegen bij een arts. Wij raden de infraroodsauna echter af in verband met de diepe intensieve werking hiervan. Wij verzoeken je om dit kenbaar te maken bij de gastvrouw op locatie.

Het is niet toegestaan om in de units te roken. Ook waterpijp bieden wij niet aan en mag ook niet zelf meegenomen worden. Je kunt er zelf voor kiezen de unit te verlaten om tussendoor buiten het pand te roken.

Annuleren is enkel mogelijk via de `Annuleren knop` in uw bevestigingsmail :  Als je boeking is geannuleerd kan dit niet meer opgeheven worden en stellen wij de plek direct weer beschikbaar voor andere gasten. Annuleren dient minimaal 48 uur voor aanvangstijd

Wij verwijzen je graag naar onze algemene voorwaarden voor meer informatie Klik hier voor de algemene voorwaarden

De Gift Card is geldig voor een periode van 12 maanden vanaf de datum van aankoop en kan niet worden verlengd of vernieuwd na het verlopen van deze termijn.